CND™ Spa Manicure

CND™ Spa Gardenia Woods zorgt voor een luxueuze zachte huid bij elke aanraking
en heeft een geur van witte, florale geurnoten van gardenia en jasmijn.

Manicure Small

De Manicure Small wordt beschouwd als een basis manicure. Bij de manicure worden de nagels in model gevijld. Daarna gaan je handen kort in een verzorgend handenbad met een heerlijke, geurende soak. Dit bad geeft een diepe conditionering aan de huid en nagels. Na het handenbad worden de nagelriemen behandeld en verzorgd met CND™ SolarOil™. Tot slot worden de handen verzorgd met een heerlijke hydraterende Lotion uit de CND™ Spa Collectie.

Manicure Medium

De Manicure Medium wordt gestart met het in model vijlen van de nagels. Na het vijlen gaan de handen kort in een verzorgend handenbad met een heerlijke, geurende soak. Dit bad geeft een diepe conditionering aan de huid en nagels. Hierna worden een scrub aangebracht. De scrub bevat hydraterende parels en verwijdert zachtjes de doffe huidcellen voor een gladdere huid. Tenslotte worden de nagelriemen in gemasseerd met CND™ SolarOil™. Tot slot worden de handen verzorgd met een heerlijke hydraterende Lotion uit de CND™ Spa Collectie.

Manicure Large

Een Manicure Large is een uitgebreide behandeling voor de nagels en handen. De behandeling wordt gestart met het in model vijlen van de nagels. Na het vijlen gaan de handen kort in een verzorgend handenbad met een heerlijke, geurende soak. Dit bad geeft een diepe conditionering aan de huid en nagels. Hierna worden een scrub aangebracht. De scrub bevat hydraterende parels en verwijdert zachtjes de doffe huidcellen voor een gladdere huid. Na de scrub wordt er een glanzend en glimmend hand masker aangebracht die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans. Tenslotte worden de nagelriemen in gemasseerd met CND™ SolarOil™. Tot slot worden de handen verzorgd met een heerlijke hydraterende Lotion uit de CND™ Spa Collectie.

Prijzen

CND™ Spa Manicure

Spa manicure small

30 min.

€ 19

Spa manicure medium

45 min.

€ 27

Spa manicure large

60 min.

€ 35

Afspraken dienen minimaal 48 uur van te voren geannuleerd te worden. Bij niet tijdig annuleren of afwezigheid zonder bericht wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.

Afspraak maken

Er zijn drie manieren om een afspraak te maken.

Bellen

Tel: 06 12181285

WhatsApp

Tel: 06 12181285