Voor de CND Spa Manicure behandelingen worden de volgende producten gebruikt.

CND Spa Manicure Almond Oil/Milk Bath Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.

CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub Een dikke, luxe hand/manicure behandeling die de huid zacht polijst en super conditioneert. Het verwijderd dode huidcellen door middel van de fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels.

CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque Een glanzend en glimmend hand masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans.

CND Spa Manicure Almond Hydrating Lotion Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met een lichte amandelgeur.

CND Spa Manicure Almond Soothing Crème Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid.

 

                                            manicura-spa_almond_exfoliacion_coruna