Polygel

De grootste doorbraak op het gebied van kunstnagels! Gelish Polygel is geen acryl of gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een nieuw alles-in-één-systeem . Het voelt lichter aan dan gel of acrylnagels, ziet er natuurlijker uit, betere hechting met weinig tot helemaal geen lifting of loslaten. Het is sterker dan gels en flexibeler dan acryl. Het systeem is tevens ook hypoallergeen.

Voordelen

Gelish™ Polygel

  • Lichter
  • Sterker
  • Betere hechting
  • Natuurlijker

Hoe werkt Gelish™ Polygel:
Eerst worden de nagels in model gevijld en de nagelriemen opzij geduwd. Dan wordt de nagel een beetje opgeruwd zodat de nagelplaat vetvrij is voor de juiste hechting. Door middel van tips of sjablonen kunnen de natuurlijke nagels tot een gewenste lengte worden verlengd. Vervolgens wordt er een laagje Polygel aangebracht en in model gebracht door de Slip Solution. Deze liquid bevat geen Photo initiators en ook geen stoffen zoals H.E.M.A. waardoor je allergieën/huidirritatie op kunt lopen en is enkel bedoeld om de Polygel over de nagel te verdelen.
De gel hard uit doormiddel van de LED-lamp. Daarna worden de nagels in een mooi model gevijld en afgewerkt met een topcoat voor een mooie lang houdende glanslaag. Wat ook vaak wordt gedaan is een naturel opbouw met daarover één van de fantastische kleuren shellac of gelpolish!

Prijzen

Nieuwe set GELISH™ Polygel

Naturel afgelakt met Shellac of Gelpolish

€60

French Manicure

€60

Nagelbedverlenging toeslag

€10

Nabehandeling GELISH™ Polygel (binnen 4 weken)**

Naturel afgelakt met Shellac of Gelpolish

€39

French Manicure

€39

Nagelbedverlenging toeslag

€10

Verwijderen Kunstnagels

Verwijderen + verstevigende topcoat

€22.50

Losse behandeling

Reparatie losse behandeling (nieuwe tip of sjabloon)

€10

**Bij nabehandeling na 4 weken betaalt u de prijs van een nieuwe set.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Bij niet tijdig annuleren of afwezigheid zonder bericht wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.

Afspraak maken

Er zijn drie manieren om een afspraak te maken.

Bellen

Tel: 06 12181285

WhatsApp

Tel: 06 12181285