Wenkbrauw behandeling

Wat houd een wenkbrauw behandeling in?

Dit is een unieke behandeling om prachtige strakke wenkbrauwen te krijgen. Iedereen heeft een eigen vorm en expressie, aan ons de taak om ervoor te zorgen dat jouw wenkbrauwen in balans zijn met de juiste lengte, vorm en dikte. De behandeling bestaat uit:

Cleansing: Het grondig reinigen van de wenkbrauw en de huid.

Eye brow trimming: De wenkbrauwen worden geborsteld en de overtollige haartjes worden weggeknipt.

Waxing: Met de Lycojet hot wax worden de wenkbrauwen in model gebracht. Het haalt bijna elk haartje weg, ook de donshaartjes.

Tweezing: Hiermee epileren we pijnloos de laatste haartjes weg.

Wenkbrauwen verven

Door je wenkbrauwen te verven hoef je niet meer dagelijks je wenkbrauwen te tekenen en vallen je wenkbrauwen meer op doordat de wenkbrauw haren mooi gekleurd zijn. Als eerst worden de wenkbrauwen in model gebracht en wordt de verf aangebracht. De verf heeft enige tijd nodig om in te trekken en wordt vervolgens weer verwijderd van de wenkbrauwen. De verf blijft gemiddeld 1 tot 2 dagen op de huid zitten en 4 tot 6 weken op de wenkbrauw haren.

Wenkbrauwen verven met henna

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. De Henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Afhankelijk van het huidtype en de nazorg blijft de Henna 5 tot 14 dagen op de huid en op de haartjes 6 tot 8 weken.

Patch test

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. De eerste keer zullen wij dus de wenkbrauwen verven met de wenkbrauw verf zodat we tijdens deze behandeling een patch test kunnen uitvoeren. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast met henna.

Wanneer zijn henna wenkbrauwen af te raden?

Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid.
Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
Als je zwanger bent

Hoe verzorg ik mijn henna wenkbrauwen?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Prijzen

Wenkbrauwen shapen met wax en pincet

Shapen

€15

Shapen incl. verven

€22

Shapen incl. henna

€29

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Bij niet tijdig annuleren of afwezigheid zonder bericht wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.

Afspraak maken

Er zijn drie manieren om een afspraak te maken.

Bellen

Tel: 06 12181285

WhatsApp

Tel: 06 12181285