Acrylnagels bestaan uit een samenstelling van poeder en vloeistof.
Door het poeder en de vloeistof te mengen ontstaat een acrylsubstantie.
Deze substantie wordt met een penseel op de nagel aangebracht / gemodelleerd en wordt hard in een paar seconden. U hoeft niet onder een UV/led-lamp. Uw eigen nagels kunnen verlengd worden door middel van een tip of sjabloon.

Eigen nagels groeien  ongeveer 0,1 mm per dag. Daarom moeten acrylnagels elke 3 a 4 weken
worden bijgevuld om de uitgroei en eventuele beschadigingen weg te werken.

CND Solar Oil

De CND Solar Oil is Samengesteld uit drie lichte oliën en vitamine E. De drie lichte oliën die verwerkt zijn in de CND Solar Oil zijn:

  • Rice Bran Olie
  • Amandel Olie
  • Jojoba Olie

Bij dagelijks gebruik van CND Solar Oil, dringt de olie zelfs door de kunstnagels heen. Solar Oil’s beschermende werking neemt toe naarmate de tijd van het gebruik toeneemt. Vitamine E vertraagd het verouderingsproces, Rice Bran olie en Amandel olie verzorgen en verzachten de huid en nagel. Jojoba olie, een intensieve Alpha Hydroxy olie, zorgt voor de opname en de penetratie in de huid en de nagel. Alle ingrediënten van de CND Solar Oil samen bij elkaar zorgen voor een diepe vochtregulering en de plastificering van de nagels.

cnd-essential-nail-cuticle-conditioner-solar-oil-3-7ml-p17240-75454_image
Tip: Om langer plezier te hebben van uw nagels smeert u minimaal één maal per dag uw nagelriemen en kunstnagels in met CND Solar oil om ze in goede conditie te houden.

Write a comment: